24 órás vetélkedő

Címkék: Általános hírek

Iskolánk 40 diákkal és két kísérő tanárral vett részt már második alkalommal a Nagybajomban megrendezett 24 órás vetélkedőn.

A verseny a játékok körül forgott, mint minden más iskola, mi is létrehoztuk a saját játékgyárunkat. Mi sakkot gyártottunk, a többiek játék babákat, balerinákat. Kaptunk előzetes feladatokat is, írnunk kellett születésnapi rapet, amelyhez klipet is forgattunk, táncot tanultunk be, zászlót készítettünk.

Amint megérkeztünk Nagybajomba, részt vettünk egy rövid eligazításon, majd egyből indultunk egy reggeli frissítő tornára. Ezek után visszatértünk a sportcsarnokba, és meg is kaptuk a kezdő feladatokat. Volt, aki lépésekben mutatott be egy gyártósort, mások vloggerekkel vették fel a kapcsolatot, néhányan pedig filmforgatásba kezdtek. Az egyes feladatok nehézségétől függött, hogy mikorra kellett befejezni azokat. A változatos tennivalóknak köszönhetően észre sem vettük, hogy szalad az idő. Csaknem hajnal volt, mire ránéztünk az órára, és rájöttünk, hogy lassan eltelik a 24 óra. A csapattagok lelkesedése végig kitartott. Mindez számunkra a 7. helyezést jelentette.

Jól éreztük magunkat, elfáradtunk, úgy, hogy a hazafelé tartó busz alvó diákokat szállított.

D. E., F. A. 10.n

image1.jpegimage10.jpegimage11.jpegimage2.jpegimage3.jpegimage4.jpegimage5.jpegimage6.jpegimage7.jpegimage8.jpegimage9.jpeg