Felvételi előkészítő és verseny magyar nyelvből

Címkék: Általános hírek

A Siófoki Perczel Mór Gimnázium a 2019/2020. tanévben is meghirdeti ingyenes internetes felvételi előkészítőjét, valamint versenyét 8. évfolyamos diákoknak.

Magyar nyelvből a gimnázium honlapján november hónaptól folyamatosan jelennek meg magyartanáraink által összeállított tematikus feladatsorok javítókulccsal együtt. Így a diákok saját időbeosztásukhoz igazodva oldhatnak meg feladatokat.

A feladatlapok megoldását összekapcsoljuk egy internetes levelezős versennyel. Azok, akik a legügyesebben töltenek ki minél több feladatlapot, és visszaküldik azokat a perczelverseny@gmail.com címre, jutalomban részesülnek.

Az 1. feladatlap megjelenésének ideje: 2019. november 1. A többi feladatlap, illetve a megoldókulcsok szintén pénteki napokon kerülnek fel a honlapra. A feladatlapokat – word formátumban – 6 napon belül, a megoldókulcs megjelenése előtt kell visszajuttatni. (Azzal is szeretnénk segíteni a versenyzők felkészülését, hogy minden olyan feladatlapot egyénileg értékelünk, amelyet a megadott formátumban juttatnak vissza hozzánk.)

Jó és eredményes felkészülést, valamint versenyzést kívánnak a Siófoki Perczel Mór Gimnázium magyar szakos felkészítő tanárai!

Siófok, 2019. szeptember 14.