Tankönyvrendelés a 2020/2021. tanévre

Címkék: Általános hírek

A 2020/2021-es tanév tankönyvrendelése 2020. április elsején megkezdődött.

 

Tankönyvrendelés

 

Tisztelt Szülők, kedves Diákok!

A 2020/2021-es tanév tankönyvrendelése 2020. április elsején megkezdődött.

Az elkövetkező tanévben iskolánk valamennyi tanulója térítésmentesen kapja meg a megrendelt tankönyveket.

A tanév elején minden diák új tankönyveket és munkafüzeteket fog kapni.

A térítésmentesen megkapott tankönyvek - a munkafüzetek és a munkatankönyvek kivételével  -  az iskola tulajdonát képezik, azokat a tanulmányok befejeztével használható állapotban vissza kell adni az iskolai könyvtárba. Nem szedünk be minden tankönyvet a tanév végén, csak amikor az adott tantárgy tanulása véget ér, vagy a tankönyv a további tanulmányokhoz már nem szükséges, legkésőbb a szóbeli érettségi előtt.

A Könyvtárellátó Nonprofit Kft. a szülők részére kialakított egy felületet (szuloifelulet.kello.hu), amely lehetőséget ad a diákok adatainak ellenőrzésére és a tankönyvrendelések nyomon követésére. Itt meg lehet nézni minden egyes diák oldalán a számára rendelt könyvek listáját. A szülői felületre regisztráció nélkül, diákadatokkal is beléphetnek, a település és az iskola nevének kiválasztása, valamint a tanuló oktatási azonosító számának megadása után.

Ha a nyilvántartott személyes adatokban eltérést észlelnek, kérjük, jelezzék a tankönyvfelelősnek a timarnehollosi@gmail.com e-mail címen.

A tankönyvrendeléssel kapcsolatos információk részletesebben megtalálhatók a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. honlapján (www.kello.hu).

 

Tájékoztató a tankönyvrendelésről.docx (107302 bájt)