A beiratkozással kapcsolatos legfontosabb információk

Címkék: Általános hírek

A járványhelyzet miatt az intézményünkbe felvételt nyert tanulók szülője (vagy törvényes képviselője) beiratkozás folyamatát a KRÉTA e-Ügyintézés „Beiratkozás középfokú intézménybe” modulját használva indíthatja el.

A modul használatához figyelmükbe ajánljuk a következő információkat:

Belépés a felületre:

https://eugyintezes.e-kreta.hu/kezdolap

Tudásbázis:

https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=17760533

 

A KRÉTA e-Ügyintézés Beiratkozás modulja 2020. június 15-től indul.

 

Kérjük:

-       a beiratkozást a modulban legkésőbb 2020. június 24-ig elvégezni;

-       a Megjegyzés rovatba azt a szülői emailcímet beírni, amelyen a szülő a további információközlés (tájékoztatások, adatbekérések) érdekében elérhető;

-       mellékletként az általános iskolai bizonyítványból a 8. osztály elvégzését igazoló oldalakat feltölteni;

-       az eredeti bizonyítványt az első tanítási napon a gimnáziumban leadni;

-       ha a Kréta rendszerben a beiratkozáshoz szükséges adatok elküldése nem sikerült, akkor a személyi azonosításra alkalmas iratokat az első tanítási napon bemutatni.

 

A diákigazolvány igénylésére vonatkozó kérelmet (a Nemzeti Egységes Kártyarendszer adatlapot is) a szülő vagy törvényes képviselő az igénylési cím megadásával a beiratkozást követően is beküldheti postán vagy személyesen benyújthatja a gimnáziumba. A gimnázium nyáron szerdánként tart ügyeletet.

Amennyiben a KRÉTA rendszeren keresztül – műszaki probléma miatt – nem megoldható a beiratkozás, akkor (az iskolatitkársággal a 84/311-308 telefonszámon történő előzetes telefonos időpont-egyeztetés alapján) 2020. június 24-én lehetőséget biztosítunk személyes megjelenéssel történő beiratkozásra. A személyes beiratkozás során is csak a KRÉTA rendszerben beküldendő dokumentumokat és nyilatkozatokat kérjük leadni vagy bemutatni, egyéb tevékenységekre (pl. matrózblúz-vásárlás) a tanév kezdetén lesz lehetőség.

Együttműködését köszönjük. Reméljük, szeptember 1-jén az új tanév a szokásos módon megnyílhat. A tanévnyitó az első tanítási napon 8 órakor kezdődik.