Vizsgadolgozatok megtekintése

Címkék: Általános hírek

A felvételi vizsgán megírt, tanáraink által kijavított dolgozatokat a vizsgázó és/vagy szülője 2021. február 3-án, szerdán 8:00 és 16:00 óra között tekintheti meg a Gimnázium tornatermében.

Tájékoztató a vizsgadolgozatok megtekintéséről a Siófoki Perczel Mór Gimnáziumban

Tisztelt Szülő!

 

A felvételi vizsgán megírt, tanáraink által kijavított dolgozatokat a vizsgázó és/vagy szülője 2021. február 3-án, szerdán 8:00 és 16:00 óra között tekintheti meg a Gimnázium tornatermében. A megtekintéshez a járványhelyzet miatt előzetes regisztráció szükséges. A regisztráció határideje: 2021. február 1. 16:00

Amennyiben szeretne élni a lehetőséggel, kérjük, a megtekintési időpont igényléséhez töltse ki, Regisztráció_betekintéshez.xlsx (8538 bájt),

majd küldje vissza az alábbi táblázatot a regisztracio.perczel@gmail.com címre.

Tanuló neve

Oktatási azonosító

Email

Értesítési telefon

1. választott idősáv kezdete (óra)

2. választott idősáv kezdete (óra)

 

 

 

 

 

 

 

Segítség a táblázat kitöltéséhez:

Tanuló neve

Oktatási azonosító

Email

Értesítési telefon

1. választott idősáv kezdete (óra)

2. választott idősáv kezdete (óra)

A tanuló teljes neve

A diákigazolványon található, 11 jegyű szám.

Folyamatosan figyelt email cím, a visszajelzést erre küldjük.

Ezen a telefonszámon értesítjük, ha valamilyen probléma merül fel.

 

 

A két utolsó, „Választott idősáv kezdete" mezőbe, kérjük, írja be azt a két órát, amelyikkel kezdődően 1 óra időtartamon belül szeretne megjelenni.

Pl. ha elsősorban 8:00 és 9:00 közötti időpont a megfelelő, másodsorban a 14:00 és 15:00 közötti időpont, akkor az 1. idősávhoz 8-at, a 2. idősávhoz 14-et kell beírni. Igyekszünk mindenkit az elsőként megadott idősávba beosztani, de torlódás esetén előfordulhat a második idősávba történő beosztás.

Választható idősávok:

kezdete

-

vége

Választott idősáv kezdete (óra)

8:00

-

9:00

8

9:00

-

10:00

9

10:00

-

11:00

nem választható

11:00

-

12:00

11

12:00

-

13:00

12

13:00

-

14:00

13

14:00

-

15:00

14

15:00

-

16:00

15

 

A megadott email címre küldünk visszajelzést arról, hogy mikor várjuk Önt megtekintésre. A megtekintésre 10 percenként adunk időpontot, ezért kérjük, hogy a visszaigazolt időpontban mindenképpen szíveskedjen megjelenni.

 

A betekintéssel kapcsolatos további információk:

-        A megtekintés helyszíne a Gimnázium tornaterme. Megközelíthető a gimnázium Tanácsház utcára nyíló kapuján keresztül (a kosárlabdapálya mellett, a Városház térre nyíló utcával szemben).

-        Kérjük a járványügyi szabályok betartását. Maszk viselése a Gimnázium területén kötelező.

-        A megtekintés során, a személyazonosság igazolása után (a szülőnek vagy a tanulónak) átadjuk az Értékelő lapot (ami az írásbeli vizsgán elért eredményt tartalmazza), valamint megnézésre átadjuk a kijavított magyar és matematika írásbeli feladatlapot. Javasoljuk a feladatlapokat lefotózni, hogy az esetleges észrevételt ennek alapján be tudják nyújtani.

-        A helyszínen nem lesz lehetőség a dolgozat javításával kapcsolatban észrevételt tenni (sem szóban, sem írásban).

-        A Vak Bottyán János Általános Iskola tanulói a 10 és 11 óra között osztályonként átveszik az Értékelő lapot, illetve lefényképezhetik a feladatlapjaikat. Ezért kérjük, az ő szüleik csak akkor jöjjenek a megtekintésre, ha azt mindenképpen szükségesnek tartják.

-        A központi írásbeli vizsga kiértékelt dolgozatairól a vizsgázó és/vagy szülője – csak a hivatalos javítási-értékelési útmutatótól eltérő értékelés esetén – észrevételt tehet. Az észrevételt a megtekintést követő első munkanap végéig, vagyis 2021. február 4-én 16:00 óráig írásban lehet leadni a Gimnázium portáján (átvételi elismervény ellenében). Az észrevétel benyújtására nyitva álló határidő elmulasztása esetén egy napon belül lehet igazolási kérelmet benyújtani. Az igazolási kérelem benyújtási határideje jogvesztő. Az észrevételben foglaltakat szaktanárok bírálják el, és az eredményt írásban közlik az észrevételt tevővel. További információ: www.oktatas.hu.

 

Azok a vizsgázók, akik nem tekintik meg értékelt dolgozataikat, eredményüket várhatóan 2021. február 3-tól találják meg a gimnázium honlapján (www.perczel.hu). Számukra a központi írásbeli vizsga részletes eredményeit tartalmazó Értékelő lapot 2021. február 8-ig elküldjük.

 

Siófok, 2021. január 25.

Siófoki Perczel Mór Gimnázium

 

Regisztracio_PMG.jpg