Angol szóbeli felvételi vizsga

Címkék: Általános hírek

Az angol nyelvi szóbeli felvételi vizsgát 2021. március 5-én tartjuk Gimnáziumunkban.

Angol felvételi 2021 szóbeli beosztás honlapra.pdf (627951 bájt)

Kedves Felvételizők!

Az angol nyelvi szóbeli felvételi vizsgát 2021. március 5-én 8:00 és 13:50 között tartjuk Gimnáziumunkban. A felkészülési és vizsgaidőpontokat az alábbi négy táblázatban tüntettük fel.

Kérünk mindenkit, hogy a felkészülési idő kezdete előtt legkésőbb 10 perccel érkezzen meg, valamint hozzon magával tollat és a személyazonosság igazolására alkalmas igazolványt. Kérjük a bizottságokhoz beosztott első két tanulót, hogy ők 7:50-re érkezzenek. A vizsga helyszínét az aulában kiírjuk.

Az épületbe a belépés csak szájmaszkban, kézfertőtlenítés és lázmérés után lehetséges. Az épületbe csak a vizsgázó mehet be, a kísérők az épületen kívül tartózkodhatnak. A szájmaszk használata az egész épületben, a vizsga teljes időtartama alatt kötelező!

Ismételten azt tanácsoljuk nektek, hogy gyakoroljátok a honlapon megadott témaköröket és a feladattípusokat, hiszen azt szeretnénk, hogy mindenki felszabadultan kommunikáljon, és tudása legjavát adva vizsgázzon.

Eredményeteket a vizsgát követő napon megtaláljátok a gimnázium honlapján a tanulói azonosító alapján.

Aki a megadott időpontban nem tud a felvételi vizsgán megjelenni, annak pótfelvételi lehetőséget biztosítunk, amennyiben ezt az igényét jelzi nekünk, és a hiányzásáról igazolást hoz. A pótfelvételi időpontja: 2021. március 11. 14:00 óra, valamint 2021. március 12. 14:00 óra.

 

Jó felkészülést és sok sikert kívánunk!

Siófok, 2021. 02. 26.