35. Országos Tudományi Diákköri Konferencia Informatika Tudományi Szekciójára

Címkék: Általános hírek

Szeretnénk, ha az érdeklődő fiatalok minél korábban, akár már a középiskolában megismerkednének a TDK mozgalommal, ezért a 35. Országos Tudományi Diákköri Konferencia Informatika Tudományi Szekciójára 2021. március 30.-április 1. között szeretettel várunk középiskolás diákokat is.

OTDK

A két napos rendezvényen a résztvevők tematikus tagozatok keretében hallgathatják meg több mint 160 pályamunkát bemutató előadásainkat, egyetemista mentoraik segítségével szakmai beszélgetésekbe kapcsolódhatnak be, megismerkedhetnek az ország legkiválóbb informatikus kutatóival és hallgatóival, részt vehetnek szabadidős programjainkon.

A tudományos diákköri mozgalom (TDK) a magyar felsőoktatás hosszú múltra visszatekintő és elismert tehetséggondozási formája, amely számos elismert kutató és kiváló szakember pályáját alapozta meg.

Az OTDK a különböző informatikai szakokon és specializációkon tanuló hallgatóknak ─ így például a programtervező-, mérnök-, műszaki-, gazdasági- és agrárinformatikusoknak, bionikusoknak ─ kínál lehetőséget önálló kutatási eredményeik bemutatására. Szakmai és szabadidős programjaink pedig szórakoztató formában további alkalmat jelentenek az eszmecserére, beszélgetésre, és a szakmai kapcsolatok építésére, az informatika különféle területeinek megismerésére.

Mellékelve küldjük a középiskolások számára a felívást! Bízunk benne, sok tanulóhoz elér a felhívásunk.

ELTE Informatikai Kar

35. OTDK, Informatikatudományi Szekció

Időpont: 2021. március 30-április 1.

Regisztráció: http://otdk2021.inf.elte.hu/registration

Honlap: http://otdk2021.inf.elte.hu

Facebook: https://www.facebook.com/infotdk35

Sok szeretettel várjuk középiskolás vendégeinket!