Diáknap 2021

Címkék: Általános hírek

2021. 06. 15-én a Siófoki Perczel Mór Gimnáziumban ismét sor kerülhetett a diáknapra. A 2020−2021-ben kialakult vírushelyzet miatt már hosszú ideje nem tarthattunk semmilyen közösségi programot. Mindenkit örömmel töltött el, hogy újra együtt lehet szórakozni, nem csak tanulni.

Ezúttal is a gimnázium DÖK-vezetősége és a tagjai szervezték meg a diáknapot. A DÖK tanár elnöke, Ferenczi Rita tanárnő, diákelnöke Schmidt Gréta (11.n), segítője Szaniszló Zita (11.n) és az osztályképviselők egy nagyon izgalmas és sikerekkel teli napot hoztak össze nekünk.

A programok 8 órától 11 óráig tartottak. A megállóknál volt egy rövid kvíz, amelyet minden osztálynak ki kellett töltenie. Dr. Antal Miklós tanár úr történelmi és ismeretterjesztő előadást tartott a jurtáról és a nomád életmódról, Szabó Norbert tűzoltó pedig a siófoki tűzoltóságról. Tongoriné Erzsébet terepiás kutyáival aktív foglalkozáson vehettek részt az érdeklődők. Hollósi Eszter és Hanzelikné Sövegjártó Márta tanárnők látványos kémiai kísérleteket tartottak a laborban. Íjászat kipróbálására is volt lehetőség. A nap végén Biczó Patrícia tanárnő vezénylésével az iskolánk eltáncolta a most népszerű Jerusalema táncot. Zajlottak sportmérkőzések (foci, röplabda) is. Az elődöntőket már június 14-én lejátszották a csapatok, ma pedig a döntő meccseket. Mindkét sportágból sor került egy tanár-diák fordulóra is.

A nap végén Várszegi Nóra (11.b) eredményhirdetést tartott. A diáknap győztes osztálya a 11.n. Ők töltötték ki legügyesebben a kvízt. Nyereményük egy torta volt, amelyet Ferenczi Rita tanárnő és Schmidt Gréta adtak át.

 

A röplabda meccs eredményei:

1.hely: 11.a

2.hely: 11.n

3.hely: 11.c

 

A foci mérkőzések dobogósai:

1.hely: 11.n

2.hely: 11.b

3.hely: 10.b

 

Különdíjak:

-Gólkirálynők: Bakacsi Lilla

Takács Szilvia

-Gólkirály: Gruber András

-A legjobb kapus: Radossza Benjamin.

 

Gratulálunk a nyerteseknek, és kellemes, élményekben gazdag nyarat kívánunk mindenkinek!

 

Horváth Fruzsina – Sábics Alexandra (11.c)

 

0.JPG1.JPGa.jpgb.jpgbb.JPGc.jpegd.jpege.jpegee.JPGf.jpgg.jpgh.jpgi.jpegii.JPGiii.JPGj.jpgk.jpegl.jpegm.jpegn.jpego.jpegoo.JPGooo.JPGoooo.JPGp.jpegq.jpegqq.JPGr.jpegrr.JPGs.jpegt.jpegv.jpegw.jpeg